Termeni si conditii

Domeniul www.za-za.ro (denumit în continuare Za Za) este proprietatea personala, cu sediul în Judet Teleorman, Sat Baduleasa. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Za Za isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita Termeni si conditii . Imaginile, textele, grafica, email-uri, - reprezinta proprietatea Za Za si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul Za Za a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Za Za numai in limitele metionate in prezentul document.
1. Continutul Site-ului:

1.1. Informatiile publicate pe site-ul Za Za sunt informatii de interes general despre societatea Za Za, produsele comercializate de aceasta, ale partenerilor sai, cat si alte informatii considerate de Za Za ca fiind de interes pentru utilizatori.
1.2. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Pozele produselor din site sunt cu titlu de prezentare.
2. Limitarea raspunderii societății Za Za:
2.1. Caracteristicile produselor prezentate pe site-ul Za Za sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar Za Za nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.
2.2. Preturile produselor de pe site-ul Za Za sunt orientative si pot suferi modificari. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
2.3. Continutul site-ului Za Za (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Za Za si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.
2.4. Za Za isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului Za Za sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.
2.5. Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.
Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:
1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie Za Za nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.